Bayaran balik penuh walaupun sudah digunakan

Ketika pasar permainan mudah alih di Korea direvitalisasi seiring berjalannya tahun, pengguna dapat menikmati permainan melalui aplikasi telefon pintar Google Play Store dan membeli barang yang bermanfaat untuk permainan melalui pembelian dalam aplikasi.

Permainan mudah alih juga semakin industri, dan mereka menjual item cabutan secara rawak, tetapi kemungkinannya tidak ditandakan dengan tepat, yang membingungkan pengguna. Untuk memperoleh apa yang disebut barang-barang langka, tidak jarang melihat kes pembelian sehingga beberapa juta won.

Pengguna permainan mudah alih semakin bosan mendorong penagihan seperti ini. Kesimpulannya, pengguna adalah orang yang menderita, jadi pengguna yang bosan dengan kaedah operasi syarikat permainan dan ingin mengembalikan wang permainan mudah alih sering menggunakan agensi pembayaran balik Google. Syarikat itu mengatakan bahawa semua barang yang telah digunakan dapat dikembalikan.

Di samping itu, kerana penggodaman telefon bimbit melalui pesanan teks menjadi lebih sering, ada juga lebih banyak kes orang meminta pengembalian dana kerana kerosakan yang disebabkan oleh peretasan, yang menyebabkan sejumlah kecil pembayaran telefon bimbit melalui Google Play Store tanpa menyedarinya .

‘Perfect Refund’, agensi pembayaran balik permainan mudah alih yang mengkhususkan diri dalam agensi pengembalian dana Google, dicirikan dengan 신용카드현금화 memberikan perkhidmatan yang disesuaikan kepada pelanggan dengan pengetahuan yang terkumpul selama bertahun-tahun sebagai syarikat pendaftaran perniagaan rasmi.

Sebab untuk mencari syarikat pengembalian wang permainan mudah alih adalah bahawa sangat sukar bagi pengguna umum untuk mendapatkan persetujuan pembayaran balik. Atas sebab ini, banyak syarikat pembayaran balik permainan mudah alih menggunakan Bayaran Balik Google. ‘Pengembalian Sempurna’ berkata, “Ini adalah keputusan yang bijak bagi seseorang individu untuk mengunjungi syarikat pengembalian wang dengan segera tanpa mencuba.” Selain pembayaran permainan, juga memungkinkan untuk membatalkan dan mengembalikan pembayaran biasa Google.

Untuk ‘Pengembalian Wang Sempurna’, dikatakan bahawa pengembalian wang permainan mudah alih dapat diproses dengan hanya mengisi aplikasi yang diberikan oleh syarikat setelah berunding sederhana dengan kaunselor profesional selama 24 jam.

Baru-baru ini, terdapat kes pengembalian dana untuk pelbagai permainan, seperti pengembalian dana untuk Kwannam Bonjwa, Guardian Chronicles, dan Fiendish Wars.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다