Keutamaan untuk Pelaburan Produk Kewangan yang Dipikirkan oleh Penyelidik

Di bawah pimpinan Kim Won-hee, yang menyatakan keyakinan yang kuat bahawa dia biasanya merupakan kursus tarikh untuk pasangan Kim Won-hee, dia akan mencari restoran baru di kampung Hayri. Dari restoran profesional miso tradisional yang mekar seni mejuro ke kemunculan tukang mi yang tenang di kawasan Paju dengan mi, rasa artistik meja Hayri dibentangkan.

Kedua-dua tetamu pertama pergi ke restoran di kampung Hayrie, di mana Meju di siling menarik perhatian, tidak seperti apokrif moden. Rumah ini adalah restoran miso tradisional yang mengandungi jerami dengan meju. Jika tidak ada meju, ia akan menjadi berbeza sama ada ia adalah New York atau Korea. Kedua-dua makanan itu membuat rasa ingin tahu tentang rasa itu, berbanding dengan kegagalan kepala yang comel dan rasa salad tauhu tulen seperti makanan jari. Kim Won-hee menyatakan kasih sayangnya yang kuat dengan mengatakan bahawa dia suka rebus miso dan hidangan yang paling yakin, supaya dia boleh menggunakan miso yang lazat jika dia tidak dapat mencelupkan ususnya sendiri.

Kim Won-hee juga menambah, “Jika anda adalah ulang tahun perkahwinan, anda akan mencari Paju dengan suami anda.” Atas sebab itu, beliau menambah, “Ini kerana rumah biasa yang menjadi restoran hidup.”Ia adalah watak utama ‘Hwanghae Jangguk House’, yang berakhir pada jam 4 petang dan pergi ke restoran di kalangan penduduk tempatan. Malah Kim Won-hee, yang berkata, “Saya tidak boleh minum minuman keras,” memuji bahawa dia mencari tenaga untuk rasa sejuk.

Kedua-dua tetamu juga melawat kompleks penerbitan, salah satu tarikan Paju. Kim Won-hee memperkenalkan taman permainan sahabatnya, “Saya sering mencari perasaan,” dan menarik perhatian dengan membimbingnya ke studio pameran pelakon Lee Kwang-ki. Di sana, beliau membeli karya seni yang dimiliki oleh Bill Gates di Amerika Syarikat dan berjaya dalam teknologi kewangan (?)Dari cerita kepada jenama mewah F dan karya-karya lukisan yang sangat mewah yang dikumpulkan, identiti kerja-kerja di studio yang merangsang keinginan Kim Won-hee juga diturunkan.

Di samping itu, menopaus yang tidak dapat dielakkan Kim Won-hee, yang menjadi “setengah seratus tahun,” datang dan (?) Semasa makan, dia menangkap suaminya dan menumpahkan air mata dari kisahnya. ) Semua cerita akan dikeluarkan.
Pandemik, spesies baru jangkitan koronavirus (Korona 19), yang menggoncang dunia tahun lepas, tidak berlebihan untuk mengatakan bahawa kita telah mengubah kehidupan kita. Vaksin dan ubat telah muncul tahun ini, tetapi pakar percaya pengaruh Corona 19 akan berterusan untuk beberapa waktu.
Sudah tentu, Corona 19 mempunyai kesan bukan sahaja terhadap kehidupan seharian kita tetapi juga kepada ekonomi perabot. Penuaan Korona 19 tidak dapat dielakkan mempengaruhi kaedah pengurusan aset.

Menurut kaji selidik yang dijalankan oleh Institut Pelaburan & amp; Sekuriti NH pada 20, pendapatan isi rumah menurun sebanyak 44% kepada 폰테크 Corona 19 tahun lepas.

Khususnya, pekerja yang bekerja sendiri (79.5%) mempunyai penurunan pendapatan yang ketara berbanding pekerja (38.2%) dan penjawat awam (30%). Ditanya mengenai prospek pendapatan tahun ini, hanya 16.5% responden mengatakan bahawa pendapatan akan meningkat dari tahun lepas, dan 52.2% mengatakan mereka akan mengekalkan tahap pendapatan tahun lepas. Di samping itu, 31.3% responden mengatakan bahawa pendapatan akan dikurangkan lagi.
“Jika krisis ekonomi berlaku secara umum, kami cenderung untuk mengurangkan perbelanjaan semasa dan mengumpul dana untuk masa depan untuk menangani ketidakpastian,” kata penyelidik itu. “Khususnya, Korona 19 mungkin telah mengecilkan perbelanjaan lebih jauh kerana sekatan aktiviti sukarela seperti jarak sosial, tidak seperti krisis ekonomi lain.”

Kerajaan mengekalkan kadar faedah penanda aras yang rendah untuk merangsang ekonomi selepas krisis Corona 19. Rizab Persekutuan, bank pusat AS, juga mengekalkan kadar faedah sifar walaupun pemulihan ekonomi mempercepatkan.

The Fed berkata ia membekukan kadar faedah penanda aras semasa sebanyak 0.00 ~ 0.25% pada mesyuarat tetap dua hari pada 17hb. Walaupun kebimbangan pasaran kewangan mengenai inflasi, ia meramalkan bahawa ia akan mengekalkan kadar faedah sifar menjelang 2023.

Oleh itu, paradigma pengurusan aset berubah dengan cepat dari simpanan kepada pelaburan, kata pakar. Walaupun anda mengambil risiko, minat dalam pelaburan yang dapat meningkatkan pendapatan yang dijangkakan telah meningkat.

Dalam kaji selidik itu, pembayaran balik hutang (33%) adalah yang paling penting untuk soalan mengenai destinasi pelaburan pilihan apabila pendapatan meningkat atau dana santai berlaku, diikuti oleh pelaburan dalam stok dan produk kewangan (25%), simpanan seperti 예 dan simpanan (19%), penyediaan persaraan (11%), dan hartanah (7%).Apa yang menarik ialah pelaburan lebih penting daripada simpanan

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다