Seorang pelakon di kedai urut lelaki Jeonju

Saya akan mengesyorkan kedai urut Jeonju Korea pada masa ini. Terdapat banyak orang yang lebih suka kedai-kedai Korea kerana mereka tidak dapat berkomunikasi dengan orang Jepun atau Rusia, dan mereka biasanya mempunyai orang Thailand dan Cina yang paling biasa. Jadi hari ini, saya akan memberitahu anda kedai yang terdiri daripada pengurus Korea sahaja.

Yang pertama saya ingin memperkenalkan anda adalah terapi mamalia di Jeonju Innovation City, yang mengkhususkan diri dalam aroma dan urut sukan, dan sangat baik untuk menyelesaikan tekanan yang anda tidak tahu dalam kehidupan seharian. Saya harap anda akan kembali ke lawatan anda apabila anda tidak bermotivasi. Adakah anda tahu bahawa diskaun mingguan pada mamalia di Jeonju Martha? Apabila anda melawat pada waktu siang, kursus aroma A akan didiskaunkan sebanyak 10,000 won.

Mamalia Jeonju terletak di tingkat 4, 403, Ogongro 11-12, Iseo-myeon, Wanju-gun, Jeollabuk-do. Jika anda berfikir bahawa ia adalah bangunan laut empat musim, lebih mudah untuk mencari. Saya tidak bimbang tentang lawatan saya kerana saya boleh meletak kereta. Waktu perniagaan adalah dari 12:00 pagi hingga 3:00 pagi, dan program ini terdiri daripada 60,000 won untuk sukan kering, 60,000 won untuk aroma basah, dan 130,000 won untuk 80 minit. Semua pegawai adalah penyembuh wanita Korea.

Tempat seterusnya yang saya ingin memperkenalkan ialah Gangnam Aroma, yang merawat Swedish, aroma dan Romiomi, dan nama Gangnam adalah kerana saya 부산건마 telah membawa Hiller dari Gangnam, Seoul. Terdapat aspirasi yang yakin untuk menjanjikan penyembuhan yang sempurna melalui perkhidmatan serta minda terbaik Jeonju. Lokasi ini adalah 1533-2 Hyoja-dong 3-ga, 151, 1 minit berjalan kaki dari Seojeon CGV.

Waktu perniagaan Jeonju Gangnam Aroma adalah dari 12:00 petang hingga 3:00 pagi. Pengurus tentu saja wanita Korea dan mereka juga berbakat dengan kursus terapi. Jika anda ingin mengalami penyembuhan emosi melalui urut Jeonju Swedish, saya ingin mengesyorkannya. Program ini adalah kursus penyembuhan Gangnam, yang dibentuk pada 60 minit 130,000 won dan B 60 minit 160,000 won

Jeonju Korea urut – Pelakon
Tempat ketiga yang saya cadangkan ialah pelakon, yang mengkhususkan diri dalam urut swedish dan mempunyai kemudahan yang bersih kerana pembukaan baru dan bertindak balas dengan perkhidmatan terbaik!Anda boleh melawat dengan selamat kerana anda berjanji untuk membuat sifar. Lokasi terperinci adalah tingkat 3 771-1 Junghwasan-dong 2-ga, Wansan-gu, Jeonju-si, Jeollabuk-do.

Pelakon milik kedai urut lelaki Jeonju terdiri daripada pengurus Korea, yang merupakan dua minit di Thailand, tetapi nisbah pengurus Korea lebih tinggi!Waktu perniagaan adalah dari 2:00 petang hingga 5:00 pagi, dan program ini terdiri daripada 60:00 petang untuk orang Korea, 130,000 won untuk orang asing, 50,000 won untuk orang asing, dan 70,000 won untuk orang asing.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다