Ik wil je voorstellen aan Jerry, een winkel vol met schattige charme!

Ik probeer je een aanbeveling te geven voor de Busan Swedish Massage Shop, maar ik ben er al geweest, maar het is niet gemakkelijk om een ​​echt goede plek te vinden. Dus er zijn veel mensen die de massagewinkel nomaden noemen – als je de plekken die je vandaag aanbeveelt, en je trekt, kun je het beter na de boeking bekijken!Als u het gebruikt tegen de massagegemeenschapsgoonma’s, kunt u het tegen lagere prijzen gebruiken, dus raadpleeg de voordelen!

Busan Swedish Massage – Boa
De naam die doet denken aan NO.1! Boa in Busan is een specialiteitswinkel voor Swedish Massage, en dit is zelfs Aroma!Het is een winkel in Busan, dus het is een plek waar je de emoties van een winkel kunt invullen en het terugbetaalt met een onberispelijke, zuivere terrafficiëntie, en je geeft een comfort om genoeg te rusten en te gaan. Positie is Guangan-dong in Busan en 5 minuten lopen van de 5e uitgang van Guangan Station. Parkeren moet van tevoren worden geraadpleegd.

Boa is een 24-jarige Koreaanse vrouw en komt uit een cursus en een roadshop-aas. Je kunt je twijfels over je vaardigheden bewaren!De verkooptijd is 12:00 uur ‘s nachts en de telefoon is uitgeschakeld, en dit is een deadline of een willekeurige humane dag! Het programma heeft een basiskos en een Boachuan-kos.

De basiskos bestaat uit aroma + shoe + swedish + drogen en 180.000 gewonnen in 80 minuten, terwijl Boachuankos een lichaamslomie + tish in de basiskos bevat, wat 220.000 won. Het is een cash-criterium en een kaartwinkel. Het is een zuivere beheerstijd voor de douche.

Busan Swedish Massage – Limeterafie
Het tweede aanbevelingscentrum met de naam van een charme die waarschijnlijk een charme heeft, is de limoenterapie. Het wordt gekenmerkt door de kwalitatieve zorg die je voelt in je handen en geest, en het is niet alleen comfort, maar ook meer ontroering. Het is gespecialiseerd in Swedish en Shurl massage en is in de buurt van Exit 1 van het geschreven station. Het is een zeer goede winkel.

Rimeterapy is een Busan Koreaans massagewinkel, bestaande uit Koreaanse vrouwelijke managementmedewerkers, met een gedeelde nacht- en wekelijkse ploeg, met een grote winkel, en er zijn veel managementmedewerkers, die 천안건마 allemaal hun charme uitstralen!

De verkooptijd is 11:00 uur tot 5:00 uur. Details zijn op de tweede verdieping van 232-15 in Buegeon-dong, Jingu, Busan. Parkeerplaats is nodig!Het programma is verdeeld in 70 minuten, 140.000 gewonnen T en 70 minuten en 160.000 gewonnen T.

Busan Swedish Massage – Jerry
Hier is een leuke, charmante, eenmanswinkel Jerry. Ik ben ook in Busan Waxing Shop, dus ik wil graag meer aanbevelingen doen aan degenen die hypofyse willen wassen en ik kan het comfort van het hele lichaam ervaren door een ontroerende swedish.

Jerry is de Koreaanse vrouwelijke directeur en is een driejarige presentator van de roadshop en wassen!De verkooptijd is 2:00 uur ‘s nachts en het adres is 45 in de stad Pusan ​​en helaas is het niet nodig om in de buurt te parkeren!Terrapi is 150.000 gewonnen voor Soundhove Hilling, 180.000 gewonnen voor Aroma’s vakantie, was is 160.000 gewonnen voor terrawaxing en 200.000 gewonnen voor luxe terrawaxing.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다